sfeer foto paard

Werkwijze

In mijn praktijk werk ik voornamelijk met paarden en mensen.Maar ook honden, katten en koeien en schapen behoren tot mijn patientenkring. Door mijn studies en inmiddels meer dan 30 jaar ervaring heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld zodat het maximale resultaat bereikt kan worden. Omdat je nooit uitgeleerd bent en omdat ik het zo leuk vind om dieren en mensen te helpen blijf ik cursussen en opleidingen volgen.

Meten

In de praktijk maak ik gebruik van diverse meetinstrumenten. ( lecherantenne en biotensor). De organen, meridianen en energievelden van de dieeren en mensen worden hiermee doorgemeten. Aan de hand van de uitkomst kan ik afstemmen met het dier of persoon welke therapie het beste zou passen.

Advies

Ik geef advies over de juiste homeopatische middelen, kruiden, voedingssupplementen, schusslerzouten en bachremedies. Idien nodig wordt het voer doorgemeten of het voer voor uw dier optimaal is en of uw dier het goed kan verwerken. Bij rugklachten controleer ik altijd het zadel en stuur zonodig door naar een (goede) zadelmaker.